CONTES AMB ELS AVIS (1r EP)CONTES AMB ELS AVIS/ES

El trimestre passat els nens i nenes de la classe de la "Cabina" van realitzar el projecte "Contes amb els avis/es". Mireu que bé ho van fer tots/es!!! Felicitats als avis/es!

L'Aina A. i l'àvia Pilar ens expliquen el conte "La Caputxeta Vermella"


L'Ivo i la seva mare Laura ens expliquen el conte "El gat amb botes"La Nerea i la seva tieta Antonia ens expliquen el conte "Els tres porquets"La Martina, la seva àvia Ferranda i el seu avi José ens expliquen el conte "La montaña de hierro de Cazalla de la Sierra"L'Amelie C. i la seva àvia Rosa Maria ens expliquen el conte "El flautista d'Hamelín"La Clara i el seu avi Joan ens expliquen el conte "L'ovelleta que va venir a sopar"


 


La Carla i la seva àvia Conxita ens expliquen el conte "La nena que va perdre el seu nom"L'Oriol C. i la seva àvia Rosa ens expliquen el conte "El follet Oriol i el cim de l'àliga"En Martín, la seva àvia Mª Carme i el seu avi Miguel ens expliquen el conte "Pascual"La Judit, la seva àvia Matilde i el seu avi José ens expliquen el conte "Rínxols d'Or i els tres ossos"La Chloe i la seva tieta Paqui ens expliquen el conte "El bosc"La Sara i la seva àvia Mª José ens expliquen el conte "La nena i la rosa"

En Pau i la seva àvia Fina ens expliquen el conte "El monstre de colors"

En Carles i el seu avi Juan expliquen el conte "La casualitat"
L'Aina N. i el seu avi Ferran ens expliquen el conte "Els músics de Bremen"


L'Eloi i la seva àvia Amparo ens expliquen el conte "El planeta lila"
L'Oriol R. i la seva mare Mireia ens expliquen el conte "El ratolinet Pérez"


L'Hugo i la seva àvia Carmen ens expliquen la faula de "La llebre i la tortuga"

En Claudi i la seva tieta Lídia ens expliquen el conte "La Lola va anar a la lluna"

L'Alexia i la seva àvia Montse ens expliquen el conte "La rateta que escombrava l'escaleta"En Max i la seva àvia Mª Rosa ens expliquen el conte "El petit príncep"En Kevin i la Teresa ens expliquen el conte "De quin color és un petó?"L'Àlex i la seva mare Eva ens expliquen la faula "La formiga i la cigala"

L'Amely H. i la seva àvia Mercedes ens expliquen el conte "Blancaneus"

L'Arianne i la seva àvia Rosa ens expliquen el conte "L'Arianne i el Planeta Gelatina"CURS 2017-2018

                       Avui hem iniciat l'activitat dels contes amb els avis. Aquí us els anirem penjant!!! 

                                            
         


                                                                                                                                                                                                                                                                                                      
                                    CURS 2016-2017

Durant el 2n trimestre, els nens i nenes de 1r de Primària realitzaran un projecte que consisteix en explicar un conte amb els seus avis/àvies! En els casos que els avis no estiguin disponibles, vindran altres membres de la família (tiets, cosins, pares...).
4 comentaris:

 1. Marc Aragonès blanch16 de gener, 2015

  Hola soc en Marc.A.B,i aquest conte m'ha agradat molt i la meva àvia la explicat molt bé,però s'han deixat la campeneta,una titella molt txula:-(.la Mariona (la meva germana),també hu ha fet molt bé:-) .

  ResponElimina
 2. Hola, sóc la Roser (åvia de la Mariona i l'Abril). Vull agrair a tots els nens i nenes de 1r la seva atenció i felicitar a la seva mestra per l'educació i companyonia que vaig veure a la classe. Felicitats Mireia!!

  ResponElimina
 3. Soc l'avia de'n Nil Gimenez Ros era per dir-te Mireia què él conte de'n Nil és deia ..."Quan jugo" es per sí l'has de publicar en el blog,em faria il-lusió. Gràcies!! Carme.

  ResponElimina
 4. Soc l'àvia de'n Nil G. Ros moltes gràcies per posar el conte què vaig explicar mha fet il-lusió. Val ha dir què vem deixar la classe plena de cerpentines i aixi abans de plegar els nene i nenas van tenir de recollir-les com bons minyons. Avia Carme.

  ResponElimina